Сайт знаходиться на стадії наповнення

Відкриття простору "Двіжок"

08.03.2024

Нарешті цей день настав!

Чотири місяці тому , 7 листопада 2023 року дві команди дівчат "Хутко" та "Ініціатива+" презентували свої проєкти на пітчингу в рамках проєкту UActive від #SavED в м.Київ і отримали фінансову допомогу від ІТ компанії #SQUAD в розмірі 5000$ на реалізацію сучасного освітнього простору в холі першого поверху нашого ліцею.

А вже сьогодні ми відзначили гучне, масштабне , подекуди феєричне відкриття комфортного простору, де кожен учень та учениця проведе свій вільний час з користю, граючи в шахи, теніс,настільні ігри, аерохокей.

Дякуємо команді проєкту #UActive від SavEd, дякуємо нашій менторці #Руслані Романчук, дякуємо гостям заходу за постійну підтримку та допомогу в реалізації ідей, задумів, проєктів: міському голові Олександру Панюті, представнику депутатського корпусу Денису Дьячкову, начальнику відділу освіти Надії Омельченко, менеджеру БФ МХП-Громаді Зіновію Лялюку, директору підприємства ʼДекор" Миколі Гриценко та Тетяні Гриценко

Дякуємо компанії Squad і Денису Лазаренку за крутезний майстер -клас з кубингу(тепер ми маємо 225 кубиків Рубика для наших STEAM уроків).

Дякуємо всій команді техпрацівників ліцею та окремо Оксані Дубовій. Без вас ми б не впоралися! ДЯКУЄМО ВАМ!!!

ДЯКУЄМО учням від 1 до 11 класів. Саме ВИ - НАШЕ НАТХНЕННЯ! Ви мотивуєте нас РУХАТИСЯ ВПЕРЕД, до нових ідей, задумів та перемог.

Це все для вас!!

Ми відкриваємо перед вами можливості!

Віримо, що далі ви будете дарувати красу та натхнення іншим.

І найбільша подяка сьогодні нашим захисникам, нашим героям.

Кожен на своєму місці наближає перемогу.

Сьогодні на благодійному ярмарку вдалося зібрати кошти 26576 грн. на придбання тепловізора для бійців Кагарличчини
та 5300 грн. для ремонту машини 56 бригади 21 батальону, що на східному напрямку.

СЛАВА Україні!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Поділитися: